Internship Românca Society

august 12, 2009

VOLUNTARIEM VIRTUAL PENTRU O LUME REALA

Filed under: 1. Oferte Voluntariat — intershipro @ 9:58 am

VOLUNTARIEM VIRTUAL PENTRU O LUME REALA

COMUNICAT DE PRESA

Sub sloganul “Voluntariem virtual pentru o lume reala“, AIDA,Asociatia pentru Initiative Durabile – Alternative, deruleaza prima campanie de recrutare de voluntari pentru intregirea echipei sale.

Aceasta este prima campanie de voluntariat virtual desfasurata in Romania, doritorii putand sa contribuie la activitatile ONG-ului indiferent de locul in care se afla. Voluntariatul virtual este o oportunitate si pentru persoanele cu dizabilitati fizice care in mod normal ar intampina probleme in a se deplasa pentru a-si oferi serviciile. De asemenea, aceasta metoda de voluntariat ar putea rezolva problema timpului sau a distantei, voluntarii avand sansa sa lucreze de la birou sau de acasa. Voluntarii urmeaza sa lucreze in toate structurile organizatiei, in functie de preferinte si locuri disponibile.

Pentru aceasta sesiune de recrutari, AIDA dispune de locuri libere pe urmatoarele posturi: redactor pentru Revista electronica ARTe (revista de cultura si arta), coordonator de voluntari, asistent de resurse umane, asistent PR, manager siasistent de proiect.

Voluntarii vor beneficia de orientare, instruire si training, asistenta permanenta,  contract de voluntariat, adeverinte de voluntariat, sesiuni de informare si team-building. De asemenea, voluntarii vor beneficia de gratuitate in cadrul oricarui eveniment sau program de formare gazduit de catre AIDA.

Informatii despre acest program pot fi obtinute urmarind filmul de prezentare disponibil la http://initiativedu rabile.wordpress .com/  sau trimitand un mail pe adresa initiativedurabile@yahoo.com .

Perioada de recrutare se desfasoara intre 9-20 August, orele 17.00urmand ca pana in data de 25 August, orele 17.00 fiecare aplicant sa cunoasca rezultatele finale.

Procedura de aplicare este descrisa in filmul de prezentare al programului de voluntariat.

Echipa AIDA

Blog: http://initiativedu rabile.wordpress .com/

Mail: initiativedurabile@ yahoo.com

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: